Een korte introductie

OVER MIJ

Mijn naam is Gina Avans en help je graag om aan de slag te gaan met de kern van je probleem. Deze wordt dan met zachtheid losgelaten, geherwaardeerd, getransformeerd of anders, zodat je weer rust in je hoofd krijgt en weer volop van het leven kunt genieten.

Intuïtief

Tijdens jouw hypnose sessie is mijn onderbuikgevoel mijn kompas.

Realistisch

Als ik niet de juiste hulpverlener ben, geef ik dit aan.

Gepassioneerd

Ik hou van mijn werk, dit is wat ik wil doen en het beste kan.

Intuïtief

Mijn onderbuikgevoel is mijn Kompas tijdens jouw hypnose sessie.

Eerlijk

Als ik niet de juiste hulpverlener ben, geef ik dit aan.

Gepassioneerd

Ik hou van mijn werk, dit is wat ik wil doen.

Ik hou van mensen.

Een mensenmens

Daarom wil ik graag dat het goed met je gaat. Dat je voelt hoe krachtig je wel niet bent en dat je heel veel zelf kunt. Ik doe mijn best om bijzondere hypnose sessies te verzorgen, heb echt mooie en verhelderende coachingsgesprekken, en mooie effectieve online programma’s gecreëerd en organiseer bijzondere hypnose live events en herkenbare thema’s.

Waarom? Omdat het werkt, maar vooral omdat je bewust gaat worden van jouw zelfgenezend vermogen, die je wanneer nodig zelf kunt aanspreken.

Jij en ik…

Wat ik voor je kan doen

Daarom kan ik voor je doen, wat ik doe. Heb zelf heel lang naar mijn “Why” gezocht. Waarom mijn leven is gelopen zoals het is gelopen. Waarom ik op bepaalde momenten doe, wat ik doe en waarom ik nu ben, waar ik ben.

Ben gepokt en gemazeld door het leven. Dus ik weet ongeveer waar je vandaan komt. En hoe het voelt om om jezelf af te vragen waarom je hier bent en waarom dingen jou overkomen. Maar ook hoe het is om te ondernemen zonder een Why; het voelt als een schip zonder kapitein.

Altijd al vragen

Soms begint het vroeg

Vanaf mijn jonge jaren vraag ik mij af waarom bepaalde dingen gebeuren. Waarom op die manier, waarom op dat moment en hoe en wanneer iets kan worden opgelost.

En dan is het er

De Avans Methode

Het is een methode die al dan niet in hypnose kan worden toegepast. En waarom? Omdat hypnose eigenlijk een natuurlijke staat is. Het is zeer geschikt en effectief bij generationele problematiek.

Contact - Disclaimer - Privacy policy - Sidemap - Terms and conditions
© Copyright - Gina Avans