Ontstaan Avans Methode?

  De Avans Method was geleidelijk proces. Tijdens sessies kwam ik soms voor vraagstukken te staan, waarvan niet duidelijk was wat ik er mee moest.

  Werking Avans Methode?

  Het is een methode die al dan niet in hypnose kan worden toegepast. En waarom? Omdat hypnose eigenlijk een natuurlijke staat is.

  Effect Avans Methode?

  Jij en jouw cliënt krijgen inzicht in de problematiek, de Avans Methode komt snel bij de wortel van het probleem en lost het snel op.

  Waarom De Avans Methode?

  De afgelopen jaren heb ik aardig wat hypnose trainingen gevolgd en veel geleerd. Maar voor mijn gevoel, was er meer. Ik kon alleen mijn vinger er niet op krijgen maar diep van binnen wist ik dat er meer was én dat het sneller kon.

  En plots is het moment daar waarbij intuïtie, kennis en kunde van jou en dat van jouw voorouders bij elkaar komen en er onverwachts bijzondere dingen gebeuren; de Avans Methode.

  Deze methode is, vanwege haar eenvoud en kracht, een snelle en krachtige methode, want hypnose is in essentie ook eenvoudig en krachtig, en daarom werkt het. Het is een hypnose tool die echt in je toolbox dient te zitten.

  Contact - Disclaimer - Privacy policy - Sidemap - Terms and conditions
  © Copyright - Gina Avans